Gin Tonic en Cholera
Image default
Cadeau

De meest magische Disney winkel van ons land vind je in Roermond

Zoekt u een Disney winkel voor een prachtige Disney puzzel voor uzelf, uw kinderen of uw kleinkinderen? Misschien bent u al een tijdje op zoek naar een heel mooi Disney beeld van een Disney karakter uit een van de legendarische Disney films? Neem dan maar eens een kijkje in de leukste Disney winkel en Harry Potter shop van Nederland. Waar ligt deze Disney winkel? De prachtige Disney store vindt u in in de stad Roermond. Is Roermond voor u toch iets te ver weg? De magische winkel heeft ook een uitgebreide webwinkel die het meest aansluit bij de officiële webshop van Disney. Een tripje naar Roermond is overigens wel de moeite waard. De stad heeft een levendig centrum en miljoenen bezoekers uit het binnen- en buitenland bezoeken jaarlijks het Designer Outlet Center en de stad. Deze tip willen we de echte Disney-fans niet onthouden. De Disney- en Harry Potter winkel ligt in het centrum van de stad en op een prachtige locatie nabij het station en omringende horecagelegenheden. Voor Disney liefhebbers en verzamelaars is een dagje Roermond perfect te combineren met een bezoekje aan de meest magische Disney winkel van Nederland.

Disney winkel met toonaangevende merken en collecties

De in Roermond gelegen Disney winkel heeft voor ieder wat wils, zoals een zeer uitgebreid assortiment aan Disney beeldjes van Disney Traditions by Jim Shore. Maar ook een uitgebreide collectie Loungefly tassen en portemonnees en decoratie-artikelen van Half Moon Bay en Widdop & Co. Voor rugzakken, wanddecoratie, mokken, glazen, borden, geurkaarsen, pluche knuffels, magneten en notitieboekjes bent u aan het goede adres bij de Disney store in Roermond. U vindt artikelen van onder andere Disney, Star Wars, Marvel en Harry Potter in de winkel en webshop. Maar ook een uitgebreid assortiment van gerenommeerde merken zoals Disney Showcase, Britto, Danielle Nicole, Department 56, Disney Enchanting, Karactermania, Grand Jester, Abysse Corp, Thomas Kinkade en Egan zijn in de Disney winkel en online store verkrijgbaar.

Kings & Queens Disney winkel Roermond

Persoonlijk contact in de Disney winkel én online is waar de eigenaren van Kings & Queens van houden. Ook op social media is de meest magische Disney store van het land erg actief. Kings & Queens maakt, tijdens live-streams op Facebook, trouwe én minder trouwe klanten blij met speciale kortingscodes waarmee zij Disney artikelen voordeliger kunnen kopen in de webshop of afhalen in de winkel van Kings & Queens. Met verzoeken die de inmiddels bekende heren Martin en Tom binnen krijgen via hun social mediakanalen gaan zij actief aan de slag. Daarom groeit de fanbase van de eigenaren op social media ook hard. Menig fan heeft de magische Disney shop van Kings & Queens al bezocht voor een ‘selfie’ met beide eigenaren. Wilt u graag alles weten over de uitgebreide Disney collectie of de openingstijden van Kings & Queens in Roermond? Surf dan nu naar de online Disney winkel via kings-queens-store.com. U vindt deze magische winkel ligt aan het Stationsplein 1. De koffie staat voor u klaar en parkeren in de nabije omgeving is geen enkel probleem!

https://kingsqueens-store.com