Gin Tonic en Cholera
Image default
Cadeau

Armbanden Advies

Wat zijn de beste stijlen armbanden voor uw pols? Hier zijn enkele tips. Een lederen armband camoufleert bonkigheid terwijl een metalen armband u meer verbonden laat lijken met uw pols. Draag twee tot drie verschillende armbanden tegelijkertijd. Het stapelen van twee of drie armbanden tegelijk zal je look ook verbeteren. En onthoud: hoe groter de armband, hoe beter! En houd altijd rekening met de grootte van de armband, zodat je er niet in verstrikt raakt.
Metalen armbanden creëren een meer verbonden polsspel

Terwijl een enkele armband je look samenhangend kan maken, kan een paar over de top gaan. Om het armbandspel naadloos te maken, kies je een neutrale kleur die past bij andere stukken in je outfit. Als je bijvoorbeeld een bruine leren broek draagt met een zwarte riem, kies dan een armband in dezelfde kleur als de broek. De armband moet ongeveer even breed zijn als de riem.
Leren armbanden camoufleren bonheid

Als je bonterigheid rond je pols opmerkt, kun je overwegen een leren armband te dragen om het te verbergen. Je kunt kiezen voor een dunne, open bangle of een dubbel omwikkelde leren armband. Deze soorten sieraden kunnen eruit zien als kleine rivieren. Aan de andere kant kunnen grote, ronde kralen armbanden je pols er volumineus uit laten zien. Dubbel omwikkelde leren armbanden zijn een uitstekende keuze om bonte vormen te camoufleren.
Natuurlijke materialen zijn beter dan glanzende metalen

Roestvrij staal is een goede optie als je wilt dat je armband een lange tijd meegaat. Dit metaal wordt niet dof en behoudt voor altijd een spiegelgladde, zilveren afwerking. Het is gemakkelijk schoon te maken en uiterst duurzaam. Kijk voor keurmerk tekens SST of SSTL bij de aankoop van roestvrij stalen sieraden. Roestvrij staal wordt niet veel gebruikt in de sieradenindustrie, maar titanium is het hardste natuurlijke metaal en is het lichtst.
Twee of drie armbanden tegelijk stapelen

Als het gaat om het dragen van sieraden, vraagt u zich misschien af wat de meest geschikte manier is om twee tot drie armbanden tegelijk te stapelen. Het antwoord op deze vraag hangt af van uw voorkeuren. Misschien wilt u bijvoorbeeld een klein bedelarmbandje of een sierlijke gouden ketting dragen. Als je de armbanden samen draagt, creëer je een evenwichtige look. Je kunt zelfs verschillende vormen mixen en ze als complementaire elementen gebruiken om te voorkomen dat de stapel er monotoon uitziet.
Een armband kiezen die een verhaal vertelt

Het kiezen van een armband die een verhaal vertelt is een geweldige manier om een statement te maken met je polskleding. De boodschap die u de wereld in wilt sturen, kan op verschillende manieren tot uitdrukking worden gebracht, bijvoorbeeld door boodschappen, zinnen of hangerschakels. Bijvoorbeeld, een armband met hanger links van uw favoriete dieren zou de perfecte manier zijn om uw liefde voor deze dieren over te brengen. Een armband die een verhaal vertelt is ook een geweldige manier om de stemming te verlichten door een speciale gelegenheid te benadrukken, zoals een bruiloft, of een verjaardag.