Gin Tonic en Cholera
Image default
Sport

Bokshandschoenen voor jong en oud

Bij Rumble Store Holland vindt u bokshandschoenen voor jong en oud. Voor optimale bescherming tijdens de training is het namelijk belangrijk dat uw bokshandschoenen goed passen. In het assortiment zitten handschoenen voor beginnende sporters, maar ook voor de professionele vechtsporter. De Rumble Ready Pu zijn bijvoorbeeld speciaal ontworpen voor de beginnende vechtsporter en in allerlei kleuren verkrijgbaar. De Rumble Special Prof zijn gemaakt voor de professionele vechtsporter. Naast alle soorten kleuren voor de kinderen, zijn er zelfs roze handschoenen voor de dames. Kortom, bij Rumble Store Holland vindt u precies waar u naar op zoek bent.

Ga voor combinatiedeals

Naast bokshandschoenen vindt u ook stootkussens in het assortiment. Zo kunt u ook als u thuis bent trainen. De combinatiedeals bestaan uit verschillende producten die u verder helpen bij het thuis trainen. Denk bijvoorbeeld aan een stootkussen in combinatie met bokshandschoenen. Of een combinatiedeal van handpads, een stootkussen en bokshandschoenen. Als u een achtertuin hebt is het ideaal om buiten op het gras te trainen en zo aan de conditie te blijven werken. Of u nu alleen of samen traint, met de combinatiedeals van Rumble Store Holland haalt u alle benodigdheden in huis. Laat u dan ook vooral informeren over alle mogelijkheden en deals.

Van stootkussens tot bokshandschoenen; bij deze specialist hebben ze het

Bent u op zoek naar een stootkussen in verschillende maten? Dat kan! Bij Rumble Store Holland hebben ze verschillende soorten kussens in het assortiment. Er zijn bijvoorbeeld kleinere handpads die handig zijn bij vechttraining waarbij snelheid en wendbaarheid belangrijk zijn. Ze zijn lichter dan de grote kussens en daarom beter voor de behendigheid. Bij het oefenen van trappen en stoten, zijn de grote kussens een betere optie. Door het grote oppervlak is de trainer beter beschermd en heeft de vechter een groter oppervlakte om op te oefenen. Dat is ideaal voor specifieke training waarbij bepaalde delen van het lichaam geraakt moeten worden. Kortom, pas de uitrusting aan op de vechtsport die u beoefent en de intensiteit waarmee u traint.