Gin Tonic en Cholera
Image default
Sport

Beveiliging adviseur in de familie!

Mijn kleinzoon heeft veel verstand van lockpicking, het heeft me even gekost om de naam lockpicking te onthouden maar nu zal ik het niet meer zo snel vergeten. Wat handig is aan het feit dat mijn zoon lockpickt is dat hij hierdoor ook veel verstand over sloten heeft en mij hierin kan adviseren.

 

Fiets gestolen

Mijn fietsen zijn vroeger namelijk meerdere malen gestolen en ik was daar wel een beetje klaar mee. Het is niet zo dat ik geloof dat de sloten open gelockpickt zijn omdat mijn kleinzoon meerdere malen heeft uitgelegd dat je er heel lang over kan doen om een slot open te lockpicken.

 

Sommige sloten zijn veiliger als andere

Maar er zijn sloten zegt mijn kleinzoon die heel makkelijk open te breken te zijn en dan met name wat goedkopere sloten maar ook in de duurdere sloten zitten er soms makkelijke sloten tussen sie open te maken zijn.

Mijn kleinzoon adviseerde mij een bepaald soort fiets slot en tot nu toe is mijn fiets nog niet gestolen het hoeft niet altijd met de slot te maken want ze kunnen als ze willen de fiets gewoon in een busje gooien maar ik vind het wel een fijn idee.

 

Een professionele beveiliging adviseur

Mijn kleinzoon heeft ook de sloten van de voordeur uitgekozen en de achterdeur. Het voelt fijn om een kleinzoon te hebben die verstand van lockpicking heeft en veel verstand over verschillende sloten

https://lockpicks.nl