Gin Tonic en Cholera
Image default
Management

Whu mba

MBA-programma (voltijd)

Het WHU MBA-programma richt zich op managementconcepten die strategische visie, ondernemersgeest, operationele uitmuntendheid en bewustzijn van culturele verschillen bevorderen.

 

Studenten zullen leren om complexe onderlinge afhankelijkheden te identificeren, en om de kennis van functioneel gespecialiseerde collega’s te benutten ten voordele van het hele bedrijf. Teamwork is een essentieel element van de WHU-onderwijsaanpak. In studiegroepen van vijf tot zes personen bespreken studenten actuele cursusinhoud en passen ze concepten en tools toe in praktijkgerichte projecten.

 

Het programma wordt gegeven door senior leden van de WHU-faculteit. Tijdens de internationale module van het programma krijgen studenten les van de faculteit van de ontvangende partneruniversiteiten. De WHU werkt momenteel samen met Kellogg – VS, CEIBS – China, en IIMB – India.

 

Het MBA-programma zal zich richten op:

 

Marketing & verkoop

Geavanceerde financiën & boekhouding

Bedrijfsvoering, innovatie & ondernemerschap

Strategie & organisatie

Persoonlijk leiderschap (verplicht)

 

Toelatingseisen

Een eerste graad (bachelor of gelijkwaardig)

Twee jaar werkervaring na het behalen van het diploma

Ingevuld online aanmeldingsformulier en MBA-vragenlijst

Curriculum Vitae

Officiële transcripties en diploma certificaten van alle hogescholen, universiteiten en professionele school bijgewoond

Eén aanbevelingsbrief van professoren of supervisors. De aanbevelingsbrief moet in een verzegelde envelop zitten of vraag de referent om deze naar de WHU te e-mailen vanaf hun persoonlijke zakelijke e-mailaccount

Een TOEFL-score van minimaal 100 op internet of IELTS van minimaal 7.0 of Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE)

GMAT score (een minimum score van 600 wordt aanbevolen)

 

Uitmuntendheid in managementonderwijs

WHU – Otto Beisheim School of Management biedt top-notch business programma’s met een internationale reputatie voor uitmuntendheid. Sinds haar oprichting heeft de WHU bewezen een pionier te zijn in toekomstgericht onderzoek en in het onderwijzen van bedrijfskunde programma’s.

 

De WHU biedt opleidingen aan op bachelor-, master-, MBA- en doctoraalniveau, waarbij bedrijfskunde, management en financiën centraal staan. Het internationale netwerk van de WHU omvat meer dan 200 partneruniversiteiten waarmee uitwisselingen van docenten en studenten plaatsvinden, evenals wereldwijde samenwerking op het gebied van onderzoek.

 

De WHU is regelmatig gecertificeerd door EQUIS en FIBAA en lid van het gerenommeerde accreditatie-instituut AACSB, wat garant staat voor de uitstekende kwaliteit van opleidingen en een hoge mate van internationalisering. Bovendien is de WHU de enige particuliere business school in Duitsland die lid is van de Duitse onderzoeksvereniging (DFG). In zowel nationale als internationale rankings blijft de WHU – Otto Beisheim School of Management uitblinken in bedrijfsonderwijs.

 

Waarom de WHU?

Een van de beste business schools in Europa.

Geaccrediteerd door AACSB, EQUIS, en FIBAA.

Echt internationaal in alle kerngebieden van activiteit.

Gerenommeerde en internationale faculteit.

Academische programma’s van hoge kwaliteit.

Sterk netwerk van partneruniversiteiten, bedrijven en alumni.

WHU een geest gebaseerd op maatschappelijke verantwoordelijkheid en respect.

 


 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/