Gin Tonic en Cholera
Image default
Huishoudelijk

Warm en duurzaam de winter door dankzij een elektrische kachel.

Warm en duurzaam de winter door dankzij een elektrische kachel.

Hoewel het verbruik van een elektrische kachel vaak wat hoger ligt dan bij een installatie met gas of stookolie, is elektrische verwarming wel milieuvriendelijker. Bovendien liggen de installatiekosten lager dan bij een cv met aardgas.

Je kunt momenteel gelukkig ook op een duurzame manier je huis, zomerhuis, caravan of garage verwarmen. We moeten met z’n allen toch al over op all electric, dus als je gaat verbouwen of verhuizen is het slim te kiezen voor elektrisch aangedreven apparatuur. 

Wanneer er wordt gesproken over dure elektrische verwarming, wordt vaak voorbij gegaan aan het feit dat die energie ook op een duurzame manier kan worden opgewekt. Maak je bijvoorbeeld gebruik van zonnepanelen? Dan kan de elektrische verwarming gecombineerd worden met een voordelig tarief.

Als je huis goed is geïsoleerd, zal dit ook al een stuk schelen qua energiekosten. Het spreekt voor zich dat de elektrische verwarming meer energie nodig zal hebben om een slecht geïsoleerd huis te verwarmen. Je hebt er dus alle baat bij je huis goed te isoleren: elektrische verwarming zal dan veel rendabeler en zuiniger zijn.

Voor je douche, bad of kraanwater is er een elektrische boiler.
Voor radiatoren en/of vloerverwarming een elektrische cv, in de badkamer kan je kiezen voor bijvoorbeeld een elektrische handdoek kachel. En voor de kleinere ruimtes of slaapkamers is een elektrische kachel een goede keuze.

Ben je nu op zoek naar bijvoorbeeld zo’n elektrische kachel, dan loont het de moeite even een kijkje te gaan nemen op we overzichtelijke en informatieve website van elektrischeboiler.eu. Zij verkopen al jaren elektrisch aangedreven apparatuur, waaronder dus ook verschillende elektrische kachels voor zeer scherpe prijzen bovendien.

Een goed voorbeeld zijn de kachels van HJM.

Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij dit merk. De elektrische kachels  van HJM zijn energiezuinig en gunstig geprijst. 

HJM is opgericht in 1981 door Hermanos Julián M. met een duidelijk doel: het bereiken van duurzame groei.

HJM is inmiddels een van de meest toonaangevende bedrijven in deze branche en er is veel geïnvesteerd in de technologie om aanhoudende verbeteringen in het productieproces te bereiken.

Door deze verbeteringen is het mogelijk om de kosten te verlagen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen en worden er zeer scherpe concurrerende prijzen gehanteerd.

De accumulator in de elektrische kachel van HJM zorgt ervoor dat de warmte vastgehouden wordt zonder extra energie te verbruiken.

Zodra de kachel is opgewarmd blijft hij dus op een energiezuinige manier zijn werk doen.

 

 

Wat ook handig is; de HJM elektrische kachel 2000 Watt schakelt zichzelf uit als er een raam open staat en de kachel is volledig programmeerbaar en instelbaar op 3 vermogens.

De elektrische kachel van HJM is per dag en per week programmeerbaar, heeft een hij een anti-vries stand, is erg mooi vormgegeven en is voorzien van een overhittings beveiliging. 

De elektrische kachels van HJM zijn te verkrijgen in 1000 en in 2000 Watt en zijn dus te verkrijgen op de website van elektrischeboiler.eu.

Maar je kunt bij elektrscheboiler.eu ook terecht voor de eerdergenoemde badkamerkachels, elektrische boilers en elektrische cv’s.

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/accessoires/elektrische-kachels/