Gin Tonic en Cholera
Image default
Aanbiedingen

Vele Soorten werkschoenen bij Nijhof Safety

Vele Soorten werkschoenen bij Nijhof Safety

Werkschoenen voor de specialist komen in vele soorten en maten. Nijhof Safety is dé online winkel als het gaat om veiligheidskleding, werkschoenen en persoonlijke bescherming. Door een eenvoudig onderscheid te maken voor de meest bekende doelgroepen kun je als professional in één aanzicht direct de juiste werkschoenen en kledingstukken vinden die voor jouw werk en/of business relevant is. We bespreken enkele van onze meest bestelde producten in onze webshop.

Safety sneakers | Sportief maar veilig

Stoer en veilig voor de dag komen, maar dan op een trendy manier. Kan dat? Jazeker! Met de sportieve safetysneakers van Quick is dat heel goed mogelijk. Deze schoenen zijn er nagenoeg identiek uit aan de normale sportieve schoenen van Quick, maar zijn voorzien van een S3 rating voor veiligheid. Dat wil zeggen dat ze voorzien zijn van stalen neus, een anti-slip zool en waterwerende eigenschappen dankzij een membraan die verweven zit in de zool. Zo blijven je tenen beschermd en je voeten droog.

Hoge veiligheidslaarzen met brandwerende eigenschappen

Voor de helden in ons land, en dat zijn er veel sinds het Coronavirus, bieden we uitstekende werkschoenen voor hulpverleners. Meer specifiek gaan we in op de brandwerende werklaarzen en schoenen voor brandweer personeel. De brandweer heeft natuurlijk vaak te maken met extreme situaties. Denk aan brand, explosiegevaar, giftige stoffen en instortingsgevaar. Het is dus vanzelfsprekend dat de uitrusting moet voldoen aan deze extreme situaties.

De Haix brandweer schoenen zijn de meest geavanceerde schoenen voor de brandweer. Professionals uit binnen- en buitenland zweren er jaren bij en dat is niet zo gek. Haix heeft aan alles gedacht! Enkele kenmerken zijn bijvoorbeeld:

  • Haix FL-Fit-Systeem: Uniek systeem waarmee met een handbeweging de laarzen die goed gesloten zijn;
  • Haix Wi-Grip-Systeem: Geeft extra grip op gladde en natte oppervlakken;
  • Haix Vario Wide Fit Systeem: 3 verschillende inlegzolen voor optimale pasvorm;
  • Haix WB-Protec-Systeem: Bescherming tegen water, bacteriën en virussen;
  • Haix CS-protec-systeem: Zaagbescherming, doortrapbeveiliging en neusbescherming.

Koop je nieuwe brandweer schoenen direct online bij niijhofsafety.nl en profiteer van de beste kwaliteit, gratis verzending in Nederland en snelle levering. We verkopen ook de brandwerende handschoenen van Granqvists.Schoenen voor de bosbouw met zaagbescherming

Een branche waar relatief ook veel gevaar kan zijn, is de jacht- en bosbouw. Professionals in de bosbouw houden zijn voornamelijk buiten bezig in parken, bossen, waterige en boomrijke omgevingen. Denk aan de houthandel, park opzichters, staatsbosbeheer en noem het maar. Voor deze professionals zijn er de Haix protector en scout modellen die meer bescherming bieden dan standaard werkschoenen.

De over het algemeen hoge schoenmodellen beschermen niet alleen voet, maar ook scheenbeen. Vele modellen kennen speciale zaagbescherming wat essentieel is als je werkzaam bent in de bosbouw of houtzagerij. Maar het allerbelangrijkste is toch wel de zool. Deze schoenen zijn voorzien van rubber/PU-zool met een bewezen profiel voor op straat en ruw terrein, met een slijtvast en antislip zool. Er is veel aandacht voor de optimale loop- en afroleigenschappen dankzij de sportieve teen- en hielvering. De schoenen zijn ook vloeistof bestendig ( denk aan olie- en benzine), niet-strepend en bieden uitstekende koude- en warmte-isolatie. Geschikt dus voor ieder seizoen!

Online shoppen naar Tricorp werkkleding

Hoewel we specialist zijn in werkschoenen, verkopen we ook de uitgebreide collectie van Tricorp. Tricorp werkkleding is een Nederlands fabrikant van werkjassen, werkpolo’s- en shirts, werk overalls, werkbroeken, hoge zichtbaarheidskleding en meer. Om het voor onze klanten gemakkelijk te maken, kun je direct online je werkoutfit shoppen tegen scherpe prijzen. Bovendien profiteer je van snelle levering, een ruime voorraad in maten en gratis verzending vanaf €99,95!

https://www.nijhofsafety.nl/