Gin Tonic en Cholera
Image default
Relatie

Speeddaten in Den Haag en Rotterdam is via Search4love snel geregeld

Den Haag heeft veel te bieden. Al die gezellige kroegen op de Grote Markt, de uitstekende restaurants op het Plein, maar liefst drie Pathé bioscopen (Buitenhof, Spuimarkt en Scheveningen), veel musea en galeries en niet te vergeten het grote winkelaanbod. Sinds kort is er iets interessants aan dit rijtje toe te voegen: speeddaten Den Haag. Het initiatief komt van Search4love. De deelnemers zijn vol lof en er zijn al heel wat stelletjes uit voortgekomen. Als jij mee wilt doen, is het zaak je online te registreren. Zodra je dat hebt gedaan kun je je opgeven voor een aankomend speeddating event. De avonden vinden doordeweeks plaats in café / bar / restaurant Millers. Let wel even op de leeftijdscategorie. Het zou jammer zijn als je als 20-jarige alleen maar 50-plussers ontmoet of andersom natuurlijk.

Voor speeddaten Rotterdam moet je ook bij Search4love zijn. Je krijgt nu van ons de antwoorden op een paar vragen die veel gesteld worden over speeddaten.

Tot wanneer kan ik me voor een speeddating event inschrijven? Tot één dag van te voren.

Soms staat er bij dat de bijeenkomst voor hoogopgeleiden is, wie worden hier precies mee bedoeld? Het gaat om mensen die een HBO- of universitair diploma hebben gehaald. Of diegenen die op vergelijkbaar niveau werkzaam zijn.

Wat doen jullie met alle persoonlijke gegevens die ik bij het registreren invul? Search4love bewaart een en ander op een veilige server. Zodra jij je uitschrijft worden jouw gegevens gewist.

Ik houd niet zo van mailingen, berichten, nieuwsflitsen et cetera. Die ontvang ik toch niet van Search4love? Je kunt je inschrijven voor nieuwsberichten van Search4love, doe je dat niet dan ontvang je niks.

Gebeurt het wel eens dat iemand meer dan één match heeft? Jazeker, twee matches komt best vaak voor. Je kunt besluiten beide personen beter te leren kennen en dus twee keer op vervolgdate te gaan. Een van de twee boven de ander verkiezen kan natuurlijk ook.

https://www.search4love.nl