Gin Tonic en Cholera
Image default
Relatie

Catering ideeën voor zwangerschaps feestjes

Tijdens de zwangerschap zijn er genoeg feestjes die gegeven kunnen worden. Je hebt bijvoorbeeld een baby shower en een gender reveal feestje. Allebei zijn feestjes die je goed georganiseerd wilt hebben. Het is dan verstandig om een catering bedrijf in te huren die alle lekkere hapjes en drankjes regelt. 

Er zijn genoeg dingen die geregeld moeten worden voor zulke feestjes, dus om dan de catering over te laten aan iemand anders is tijdens zo’n tijd wel prettig. In deze blog worden er een aantal ideetjes gedeeld voor zulke feestjes, zodat jij minder stress hebt voor het organiseren van een feestje tijdens de zwangerschap. 

Bied kleine hapjes aan

Kleine hapjes zijn ideaal voor dit soort evenementen. Denk dan bijvoorbeeld aan mini sandwiches, cupcakes, brownies, wraps, etc. Natuurlijk wel in mini vorm, zodat mensen gemakkelijk een snel klein hapje kunnen eten. Elke persoon kan dan ook kiezen hoeveel hij of zij willen eten die dag. 

Deze hapjes kunnen dan natuurlijk ook versierd worden in het thema van het feest. Vooral cupcakes zijn een leuke toevoeging aan je feestje, omdat je er ook voor kan kiezen om samen met de gasten de cupcakes te versieren. Op deze manier heb je ook nog eens een leuke activiteit tijdens het evenement. 

Verschillende keuzes

Zorg ervoor dat je verschillende hapjes aanwezig hebt, zodat er iets is voor iedereen. Denk dan ook aan veganistisch en vegetarisch. Denk dan ook aan alcoholische dranken en dranken zonder alcohol. Vermeld dit dan wel duidelijk, zodat iedereen weet wat hij of zij drinkt. 

Daarnaast kan je ook stukjes stokbrood in een mandje plaatsen met daarnaast verschillende bakjes met salades. Zo kan iedereen iets anders nemen en blijft er genoeg variatie. 

Dit kan ook met drinken. Je kan veel verschillende flessen op tafel plaatsen met daarnaast bekertjes, zodat iedereen zijn of haar eigen drankje kan inschenken en drinken. 

Aankleding van het evenement

De aankleding is ook altijd een activiteit die gedaan moet worden voor dit soort evenementen. Zorg er vooral voor dat je een ruimte of plek hebt waar genoeg mensen in kunnen. Als je een tuin hebt dan is dit een ideale plek om een feest te organiseren. Er is genoeg ruimte en mensen kunnen staan of zitten. 

Ook is daar nog genoeg ruimte voor een tafel vol met eten en drinken. Als mensen dan iets knoeien dan is het minder erg dan wanneer het in een huis gebeurt.

Keuze catering

Het is belangrijk dat je een goede catering kiest voor jouw feest. Dat kan ook een bruiloft in Apeldoorn zijn. Schrijf al je eisen, wensen en vragen op, zodat je deze gemakkelijk kan doorgeven aan het catering bedrijf. Bel dan ook ruim van te voren met het catering bedrijf, om te vragen of dat jouw eisen en wensen voldaan kunnen worden door het catering bedrijf. Zo ja, kan kan jij samen met het catering bedrijf bepalen hoe de dag eruit gaat zien. Jullie kunnen bespreken wat er van elkaar verwacht wordt en wat het gaat kosten. Stel ook gerust al je vragen. Het is belangrijk dat alles duidelijk is voordat het evenement begint. 

Wellicht wil je een gender reveal feest organiseren waarbij het catering bedrijf cupcakes maakt met daarin blauwe of roze vulling. Vertel dit dan ook duidelijk aan het catering bedrijf, zodat zij deze verrassing kunnen regelen. Laat een familielid of iemand anders die je goed kent het geslacht doorgeven aan het catering bedrijf. Ook kan je een envelop met daarin het geslacht geven aan het bedrijf. 

Het is aan te raden om de envelop niet op te sturen, omdat er een kans is dat deze vermist raakt. 

 

https://beleefbosque.nl/trouwlocatie-apeldoorn/