Gin Tonic en Cholera
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op werk lunch laten bezorgen

Als je het druk hebt op je werk, kan het lastig zijn om de tijd te vinden om je eigen lunch in te pakken, laat staan dat je ergens betaalbare en gezonde opties kunt vinden. Gelukkig zijn er nu tal van start-ups die bezorgdiensten aanbieden voor wie op zoek is naar een handig alternatief voor bureauautomaten en afhaalrestaurants.

Of je nu zelfgekookte maaltijden rechtstreeks op kantoor wilt laten bezorgen of je gebruikelijke lunch in een bruine tas wilt vervangen, bekijk onze lijst met bezorgdiensten die speciaal voor werknemers zijn bedoeld. Nu zoveel bedrijven deze diensten aanbieden, zal het niet lang meer duren voordat u een nieuwe manier hebt om van uw middagmaal te genieten zonder het kantoor te verlaten! Lees snel hieronder hoe je gemakkelijk lunch op kantoor kan laten bezorgen. 

De beste bezorgdiensten

Voor ons zijn er een paar dingen die een goede bezorgdienst maken. Eerst en vooral moet het eten echt lekker en vers zijn. Maar we hebben het niet alleen over smaak en versheid. We hebben het ook over de grootte van de porties en de voedingswaarde. De beste bezorgdiensten bieden een ruime keuze aan menu-items, waaronder gezonde en vegetarische opties, en menu-items die geschikt zijn voor verschillende dieetwensen, zoals glutenvrij, notenvrij, zuivelvrij en veganistisch. Houd in gedachten dat verschillende bezorgdiensten gespecialiseerd zijn in verschillende soorten voedsel. Sommige zijn het beste voor Aziatische gerechten, andere zijn geweldig voor Amerikaanse gerechten en weer andere zijn ideaal voor Italiaanse gerechten. Er zijn een paar bezorgdiensten die een grote verscheidenheid aan gerechten uit verschillende keukens aanbieden, maar de meeste richten zich op één specifiek soort eten. Vergeet niet te controleren op welke dagen en uren elke bezorgdienst open is. Sommige diensten werken alleen tijdens de lunchuren, terwijl andere elke dag een paar uur open zijn.

Bezorging

Bij het zoeken naar een lunchbezorgdienst moet u een paar dingen in gedachten houden: het belangrijkste is niet het eten zelf, maar hoe het bij u wordt bezorgd. Controleer de bezorgtijden en kijk of ze samenvallen met uw schema. Zijn de bezorgkosten inbegrepen in de maaltijdprijs, of is het een extra toeslag bovenop de maaltijdprijs? Bezorgtijden kunnen variëren afhankelijk van waar u woont en wanneer u bestelt. Als u bijvoorbeeld in een drukke stad werkt en een lunch bestelt, kan het langer duren voordat uw eten aankomt dan wanneer u ’s ochtends vroeg bestelt. Vervolgens is het belangrijk om na te gaan of de bezorgdienst substitutie- en speciale verzoekopties aanbiedt. Als u een bijgerecht of drankje wilt vervangen door iets anders, of als u speciale instructies aan uw bestelling wilt toevoegen, zoals vragen om mild of extra pittig, kunt u dat bij de meeste bezorgdiensten doen. Als u iets meer wilt, zoals rijst, kunt u dat aanvragen. Neem op de website een kijkje in de keuken van de Buurtboer en ontvang meer informatie.

https://www.debuurtboer.nl/