Gin Tonic en Cholera
Image default
Alarmsysteem

Lockpick gereedschap

Lockpick sporten is niet echt een sport ook al wordt het wel zo genoemd. Toch wordt je wel uitgedaagd om op wat voor manier dan ook een slot systeem te slim af te kunnen zijn. 

Het is namelijk de bedoeling om een slot open te breken met een lockpick. Als je dit op de juiste manier doet dan gaat het slot open zonder sleutel en kan het slot daarna ook weer in gebruik worden genomen.

Dit is nogal uniek omdat bij de meeste methodes om een slot te openen. Methodes die worden gebruikt door slotenmakers het slot altijd kapot gaat tijdens het proces. Mensen die de slotenmaker inhuren moeten ook betalen voor een nieuw slot.

Soms zijn de sloten die ze hadden gewoon heel goed maar zijn ze de sleutel kwijt geraakt. 

Lockpick aanschaffen voor meer onafhankelijkheid

Heb je zelf een lockpick? Dan heb je geluk want dan kun je dus zelf je slot open peuteren. Het duurt misschien wel wat langer maar je kunt flink kosten besparen op een slotenmaker én op een nieuw slot.

In het bezit zijn van een lockpick heeft dus zo zijn voordelen. Dit is dan ook de reden dat ik bijna altijd met lockpick bij me draag. Hij zit namelijk in mijn portomonee!

Lockpick REGELS:

  • Doe niet aan illegale activiteiten. Velen denken dat dit de reden is waarom mensen deze vaardigheid willen leren maar niets is minder waar.
  • Open nooit of manipuleer een slot dat niet van jou is, of waarvoor je geen toestemming hebt gekregen van de eigenaar.
  • Lees wat over de wetgeving in verband met lock picking.

Hopelijk heb je iets geleerd over de locksport!

 

https://www.sparrowslockpicks.com/product_p/tux1.htm