Gin Tonic en Cholera
Image default
Alarmsysteem

Ajax, het systeem dat dieven buiten de deur houdt

Ajax alarmsysteem

Ons draadloze beveiligingssysteem is hét systeem dat past in onze moderne maatschappij. Het systeem bevat alle onderdelen die nodig zijn om een pand te beschermen, heeft een bereik tot wel twee kilometer ver en is eenvoudig te verbinden met je mobiele telefoon. Ons product biedt volledige bescherming tegen inbrekers en saboteurs, zodat jij met een veilig gevoel je huis of bedrijf kunt achterlaten. Bovenal is ons product in te zetten voor meerdere doeleinden dan alleen het voorkomen van inbraak. Ons systeem functioneert ook als rookmelder en als detector voor waterschade of een te hoge koolstofdioxideconcentratie in je pand.

Hoe het systeem werkt

Het draadloze beveiligingssysteem van Ajax werkt met sensoren die je op en rondom je pand kunt aanbrengen. De aangebrachte sensoren detecteren bewegingen rondom het pand en meten verschillende andere zaken, zoals de koolstofconcentratie in de lucht. Beweging en andere verdachte zaken worden direct aan je gemeld middels het sturen van een berichtje, dat je binnen krijgt op je telefoon. Je verbindt gemakkelijk je mobiele telefoon met het beveiligingssysteem zodat je op je mobiel berichten krijgt van het systeem als iets ongewoons wordt gedetecteerd.

Waarom het systeem van Ajax aanschaffen

Het alarmsysteem biedt een gevoel van veiligheid en gaat inbraak en andere nare zaken tegen. Dit is al reden genoeg om ons systeem aan te schaffen. Als je denk dat het installeren van de beveiliging lastig is, dan heb je gelukkig het mis! Het systeem is gemakkelijk zelf in te stellen, is eenvoudig in gebruik en goed betaalbaar. Wat ons product van anderen onderscheidt is het stijlvolle ontwerp van de verschillende componenten waaruit het systeem bestaat, dat past in ieder interieur. Ook ben je niet verplicht je in te schrijven bij een meldkamer. Dit doe je alleen als je dit fijn vindt.

Wil jij je woning of bedrijf nu ook zo goed mogelijk beschermen tegen inbraak, waterschade en nog veel meer? Dan ben je bij Ajax-alarmsystemen aan het juiste adres! Klik op onderstaande link en schaf jouw eigen alarmsysteem aan in onze shop, zodat ook jij voortaan met een gerust hart je pand kan achterlaten.

https://ajax-alarmsystemen.nl/