Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

LDH weet alles van moderne led’s en handige toepassingen zoals LED railverlichting

Ledlampen zijn populair en daar zijn de volgende redenen voor te geven.

–          Ze gaan lang mee.

–          Ze zijn energiezuinig.

–          Ze zijn brandveilig (worden niet warm / heet).

–          Ze zijn toepasbaar in moderne led-managementsystemen.

Als u op zoek bent naar goede led’s voor uw bedrijf is het goed te beseffen dat er lampen zijn in allerlei categorieën. Zo verschillen exemplaren voor binnen aanzienlijk van die voor buiten. Led-panelen zijn speciaal ontworpen om in systeemplafonds te verwerken. Led-werklampen zijn handig als u vandaag op de ene en morgen op een andere plek aan de slag moet.

Heeft u een winkel met vitrine(s) of een showroom? Zoekt u werkplaatsverlichting? Philips Hue is de moeite van het overwegen waard. Dit is een automatisch verlichtingssysteem waarbij u via een app op uw mobiele telefoon / tablet of door middel van spraak lampen bedient. De centrale aansturing vindt plaats via de zogenoemde Hue Bridge. Alle lampen in de ruimte (plafondspots, muurlampen, staande -, hang- en tafelmodellen) worden als één geheel gezien en op elkaar afgestemd. De helderheid, kleur en sterkte bewegen -in onderlinge samenhang- logisch door de dag heen. Iets meer licht in de ochtend, wat zachter licht ’s avonds et cetera. Aanpassingen binnen deze vooraf ingestelde lichtscenes zijn eenvoudig te maken.

Osram is ook een merk dat helemaal met de tijd meegaat. De Osram Smart+ stekker is hier een voorbeeld van. Met deze tussenstekker tovert u iedere lamp om tot slimme lamp. Bijkomend voordeel is dat sluimerverbruik door bijvoorbeeld televisies, decoders en mediaspelers voorkomen wordt. De stekker is multifunctioneel. Hij matcht met Philips Hue, Ikea TRÅDFRI en Trust Smart Home. Al deze systemen maken gebruik van ZigBee: de norm op het gebied van draadloze verbindingen. ZigBee is ontwikkeld als extra mogelijkheid naast Wifi en Bluetooth. De verbinding is zeer betrouwbaar, ook bij een netwerk met veel apparaten. Om het stroomverbruik binnen de perken te houden, zijn de bandbreedte en transmissiesnelheid verhoudingsgewijs laag.

Meer weten over led en slimme led-systemen? Bel Led Design Holland: 076 – 888 33 00.

https://www.leddesignholland.nl

Gerelateerde artikelen

Bent u op zoek naar heerlijke parfum?

Kinderopvang Kids voor Kinderen in Hilversum en Baarn

Paardenstal laten bouwen door Prubo Paardenstallen