Gin Tonic en Cholera
Image default
Woning en Tuin

Het vinden van een geschikte eettafel

Een eikenhouten eettafel van topkwaliteit accentueert uw interieur, is bestand tegen jarenlang dagelijks gebruik en biedt comfortabele zitplaatsen met minimale verspilling van ruimte. Een kloostertafel rechthoekige eettafel is onze topkeuze omdat hij is gemaakt van duurzaam hout en voor meerdere gasten kan worden gebruikt.

Is er nog meer een iconische verzamelplek voor gezinnen dan de eettafel? Terwijl mijn zoon zich verder in zijn tienerjaren begeeft, wordt zijn tijd steeds meer verdeeld tussen tijd doorbrengen met vrienden en gewoon alleen zijn in zijn kamer met het spelen van videogames.

De eettafel is waar we onze dagelijkse tijd samen doorbrengen met een zelfgemaakte maaltijd. Als sitcoms een indicator zijn, is dit de norm voor veel gezinnen. En wanneer de tafel comfortabel is, is de tijd samen leuker. Wanneer een meubel zo’n belangrijke rol speelt in het leven van gezinnen, is het van cruciaal belang dat je wat tijd neemt om echt na te denken over hoeveel ruimte je hebt voor je eettafel en hoe je van plan bent om het te gebruiken.

Hoe u de juiste maat tafel kiest voor uw eetkamer

De belangrijkste beperking van het soort tafel dat u kunt kopen, is de grootte van uw eetkamer. Een populaire vuistregel is het meten van de lengte en breedte van de ruimte waar u hoopt te dineren. Trek vervolgens zes voet van elk van die metingen af ​​om rekening te houden met de ruimte eromheen. Dit is de grootste tafel die in uw ruimte past. Dus, als je eetzaal 3 bij 3 meter is, dan zou je een tafel willen hebben die 1,25m vierkant of rond of kleiner is.

Bedenk vervolgens hoeveel mensen regelmatig aan uw tafel zullen zitten. Voor twee personen is een goede tafelmaat ongeveer 90 cm in diameter (indien rond) of per zijde (indien vierkant). Voeg 30 cm toe aan deze meting voor elke toename van twee extra eters. Als u bijvoorbeeld comfortabel zes personen wilt plaatsen, kiest u een tafel met een diameter van ten minste 150cm of per zijde. De vorm en stijl van de tafel zijn ook sleutelwoorden

De vorm van uw kamer bepaalt ook de vorm van de tafel. Grotendeels, werken de ronde en vierkante tafels het best in vierkante ruimten. Aan de andere kant, overweeg in rechthoekige kamers om een ​​ovale of rechthoekige tafel te proberen. Dit zal uw ruimte het meest opvullen. Er zijn drie hoofdtypen bases: poten, voetstuk en schraag. De basis kan van grote invloed zijn op uw vermogen om meer stoelen aan uw tafel toe te voegen. Bijvoorbeeld met een voetstuk tafel, waar de benen uitsteken uit een enkele centrale paal, zal de basis niet in de weg staan van extra stoelen. Maar met de klassieke tafel met vier poten zal de locatie van de benen invloed hebben op hoe u extra stoelen plaatst.

Ten slotte moet u rekening houden met uw stijl. Als uw leefruimte een modern-industriële inrichting heeft, is een rustiek landhuisstuk waarschijnlijk niet de beste keuze. Gelukkig zijn er duizenden tabellen die bij je ontwerp passen, samen met de ruimte die je hebt.

Tijdens het onderzoek naar de beste eettafels, hebben we gekeken naar scores van beoordelingen en beoordelingen van verschillende tabellen van zowel kopers als experts. De eettafels op onze website zijn duurzaam, dienen verschillende doeleinden en maken efficiënt gebruik van uw ruimte.

https://www.tafels99.nl/