Gin Tonic en Cholera
Image default
Aanbiedingen

Het kan weer, kies de beste terrastas!

Het kan weer, kies de beste terrastas!

We kunnen het terras weer op. Dat lijkt niets, maar wordt tegenwoordig meer gewaardeerd dan ooit. Na periodes van lockdown en veel thuis zitten willen we niets liever. Kortom; vier het voorjaar en ga eropuit. 

We begrijpen je enthousiasme en je haast, maar vergeet vooral je tas en je portemonnee niet. Dat geeft je meteen de gelegenheid om bewust te kiezen voor mooie exemplaren die het voorjaar eer aan doen. En mocht het nou een keertje regenen, dan laten we ons niet kennen toch? We gaan het terras op, hoe dan ook!

Het terras op met je favo Hilfiger tas

De eerste stap is ons uit dat joggingpak worstelen dat we wekenlang thuis hebben gedragen. We kunnen nu weer uitpakken met een fraaie outfit en een even mooie tas. Bijvoorbeeld een tas van Tommy Hilfiger. Het is het merk dat uitstekend bij het voorjaar past. De typische Hilfigerkleuren blauw, rood en wit doen het in dat jaargetijde altijd goed. Ga daarom voor een stijlvolle Tommy Hilfiger tas en kies daar je perfecte voorjaarsoutfit bij. 

Dat betekent dat je de komende tijd je kast induikt om die voorjaarsgarderobe tevoorschijn te halen. Weg met die oude slobberige broeken en shirtjes. En meen je niks bijzonders in je kast aan te treffen? Een snelle online bestelling kan wonderen doen om dat leuke jurkje én die eerdergenoemde Hilfiger tas te scoren, want die oude laptoptas kan echt niet meer. Bovendien gebruikte je deze als thuiswerker toch al niet langer. Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe tas. 

Check de sale!

Als je toch online aan het zoeken bent, is het goed om ook even je blik te werpen op de sale. Een leren damestas sale zit er vast wel tussen. Dat betekent dat je voor een prikkie een nieuwe kwaliteitstas scoort, zodat je naast die Hilfiger ook nog een andere fraaie tas in je bezit hebt. Want laten we eerlijk zijn, het blijft natuurlijk niet bij een enkel terrasbezoek. We gaan ervan uit dat er nog heel veel mooie terrasdagen komen. En een beetje afwisseling qua outfit en tas doet wonderen. Je wordt er gewoon een blijer mens van. 

Vergeet je portemonnee niet

Afrekenen doe je natuurlijk met een trendy portemonnee die je uit zo’n nieuwe tas tevoorschijn haalt. Ze zijn er in alle mogelijke ontwerpen, formaten en kleuren. Een leren exemplaar of een portemonnee van polyurethaan. In een Bohemian style, tijdloos chique of lekker frivool. Met een drukknopsluiting, een rits en eventueel met een RFID-beveiliging. Het kan allemaal en ook die kun je online makkelijk aanschaffen. Je kunt natuurlijk je drankje via een pasje of via een app afrekenen, maar hoe tof is het als je nog wat kleingeld in de fooienpot stopt. De horeca kan wel een duwtje in de rug gebruiken en dit is hét moment om daar een bijdrage aan te leveren. Dus vergeet absoluut die portemonnee niet. Jij een goeie dag, zij ook!