Gin Tonic en Cholera
Image default
Aanbiedingen

Goede voornemens voor 2022

Het jaar 2022 is net begonnen, en daarom is het een traditie om goede voornemens te bedenken. Sommige voornemens zijn echter makkelijker vol te houden dan andere. Hoe leuker of zinvoller deze voornemens zijn, hoe makkelijker het doorzetten is. In dit blogartikel behandelen we een paar veel voorkomende voornemens en een paar wat minder vaak voorkomende.

 

Meer sporten en afvallen

Misschien wel het meest cliché voornemen is het meer sporten en afvallen. Tijdens de kerstdagen en rond de jaarwisseling wil menig Nederlander zich graag helemaal volproppen. Een paar dagen na oudejaarsavond komt vaak de realisatie dat het zoveel eten niet heel verstandig was en het tijd is voor verandering. In januari verkopen Basic Fit, Fit4Free en andere sportscholen enorm veel abonnementen, in februari is al een groot deel afgehaakt. Wil je meer kans op slagen? Stel realistische doelen en maak een haalbaar plan, zo raak je minder snel gemotiveerd van doelen die lang duren.

 

Stoppen met roken

Een ander vaak voorkomend doel is het stoppen met roken. Net zoals eten kan roken enorm verleidelijk zijn als je verslaafd bent. De kans is aanwezig dat je in december veel feestjes hebt gehad, en voor sommige mensen hoort roken bij een feestje. Als je dit wil laten slagen is het belangrijk dat je vastberaden bent. Zorg vooral dat je met iets anders bezig bent, zo denkt je brein minder snel aan je nicotineverslaving. Ga een boek lezen, kijk een interessante film of serie of pak een nieuwe hobby op.

 

Vrijwilligerswerk doen

Tijdens de feestdagen raken veel Nederlanders geïnspireerd door liefdadigheden die ze tegenkomen op televisie en social media. Beroemdheden die Playstations uitdelen aan arme kinderen of familieleden die herenigd worden. Wil jij ook graag iets doen waar je de wereld een betere plek maakt? Overweeg dan eens vrijwilligerswerk. Je kan een paar uurtjes per week de handen uit de mouwen steken bij een dierenasiel, voedselbank of bij een organisatie die zich inzet voor ouderen. Genoeg keuze, wat ga jij doen in 2022?

 

Werken aan een financiële toekomst

Vier je Sinterklaas of ben je meer van de Secret Santa? Het kan zomaar dat de feestdagen erg duur zijn geweest, en dat je graag een iets hoger bedrag zag staan op je rekening. Vandaag is de beste dag om te beginnen met werken aan je financiële toekomst! Begin met investeren in crypto, aandelen of vastgoed. Benieuwd naar de mogelijkheden in crypto? Ga dan naar Anycoindirect, en kijk welke cryptocurrencies er beschikbaar zijn.

https://anycoindirect.eu/nl