Gin Tonic en Cholera
Image default
Onderwijs

Extra steun in het basisonderwijs met deze aardrijkskunde methodes

Bent u een ouder en vindt uw kind het moeilijk om mee te komen, of is het leermateriaal juist te gemakkelijk, dan kunt u overwegen daar extra aandacht aan te besteden. Ook als u een leraar bent en u wilt dat alle leerlingen mee kunnen komen en dat niemand zich verveelt, dan wilt u in staat zijn om de ene leerling extra te ondersteunen en de andere extra uit te dagen. Met de methodes voor het basisonderwijs voor aardrijkskunde van Educatieve Uitgeverij Kinheim is dat mogelijk. Deze zijn bedoeld als aanvulling op het onderwijs dat uw kind of leerlingen al ontvangen en specifiek om hen te helpen die om de één of andere manier op een ander niveau zitten dan de rest.

Zelfstandig aan aardrijkskunde werken

Met de basisonderwijs aardrijkskunde serie is de leerling in staat om zelfstandig met het vak bezig te gaan. Zo kan deze topografie oefenen, aardrijkskunde puzzels maken, een atlas bestuderen of aan de slag gaan met blokboeken en werkgidsen. Aardrijkskunde wordt dan weer begrijpelijk en uitdagend en dat stimuleert uw leerling of kind om hier meer over te leren. Er zijn methodes voor verschillende niveaus en die ingaan op variërende leerbehoeften, zodat u deze exact kunt afstemmen op het kind in kwestie. Zo bent u in staat om alle leerlingen en uw kind in het basisonderwijs aandacht te geven die ze voor aardrijkskunde nodig hebben.

Voor elk vak een oplossing

Ook als u bij andere vakken in het basisonderwijs naast aardrijkskunde leerlingen heeft die baat hebben bij extra materiaal is Educatieve Uitgeverij Kinheim een uitstekende keuze. Daar vindt u materialen voor allerlei leeftijden, van peuters tot groep acht en voor verscheidene vakgebieden, zoals geschiedenis, lezen, rekenen, taal, natuuronderwijs en verkeer. Daarmee leren de kinderen op een zelfstandige en motiverende wijze meer over het onderwerp waarin ze uitblinken of waarmee ze moeite hebben.

https://www.kinheim.com/