Gin Tonic en Cholera
Image default
Onderwijs

Cursus zakelijk Engels incompany

Bent u voor uw medewerkers op zoek naar een cursus zakelijk Engels? Is het een voorwaarde dat zij deze binnen het bedrijf kunnen volgen? Dan biedt taleninstituut The Square Mile de cursus die u nodig heeft. Door heel Nederland bieden wij taaltrainingen aan. Zowel op onze eigen trainingslocaties, als bij bedrijven op de werkvloer. Trainingen zijn te volgen in kleine groepen, maar ook één op één. In alle gevallen geldt dat u kunt rekenen op de individuele begeleiding die nodig is om het beste uit uzelf te kunnen halen.

Taalcursus Frans op maat

The Square Mile biedt niet alleen Engelse cursussen. U kunt bij ons terecht voor trainingen in vrijwel elke gewenste taal. Zo kunt u een taalcursus Frans volgen, maar ook een minder gebruikelijke taal leren, zoals Pools of Russisch. Een cursus bij The Square Mile is altijd op maat voor u samengesteld. Dit houdt in dat er rekening wordt gehouden met factoren zoals uw branche, functie, leerdoelen en huidige taalniveau. Ook als u andere wensen heeft met betrekking tot uw training, kunt u deze bij ons kenbaar maken. Wij houden rekening met uw manier van leren en zorgen voor een effectief lespakket.

Meer mogelijkheden bij The Square Mile

Naast de mogelijkheid om uw cursus incompany of op een trainingslocatie te volgen, zijn er nog andere mogelijkheden bij The Square Mile. Zo bieden we ook online trainingen aan, voor wie de lessen liever op afstand volgt. Zo kunt u zelf met uw trainer afstemmen welk tijdstip het beste uitkomt. Tijdens de online sessies krijgt u lesstof aangeboden met uitleg en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. Ook als u buiten de training om vastloopt, kunt u contact opnemen met uw trainer. Wilt u meer informatie over onze aanpak? Neem dan gerust contact op.

https://www.thesquaremile.nl/