Gin Tonic en Cholera
Image default
Internet marketing

Begrijp een man en vermijd veel fouten in relaties

marketing book

In zijn boek “Act like a woman, think as a man” onderzoekt de beroemde Amerikaanse showman Steve Harvey op een eenvoudige en toegankelijke manier, met zijn inherente humor, de complexe relaties tussen de se*sen, onthult de geheimen van de mannelijke mentaliteit, legt de motieven van gedrag en gewoonten van mannen uit. Met zijn boek kan een vrouw een man beter begrijpen en veel fouten en teleurstellingen in het leven vermijden.

Wat drijft mannen?

Steve Harvey zegt tegen alle vrouwen: mannen zijn eenvoudig van geest. Ze worden gedreven door drie dingen:

 • zijn ideeën over zichzelf;
 • zijn beroep;
 • zijn inkomen.

Het DNA van mannelijke volwassenheid is gebaseerd op drie dingen:

 • zijn “titel”, dat wil zeggen, wie de man is;
 • zijn beroep, dat wil zeggen, de manier waarop hij deze “titel” bereikt;
 • zijn inkomen, dat wil zeggen de beloning die hij ontvangt voor zijn inspanningen.

Het DNA van mannelijke volwassenheid

Het zijn deze drie toppen die elke man moet overwinnen om plaats te vinden. Totdat hij deze hoogten bereikt, zal hij zich niet kunnen concentreren op de vrouw met wie hij samenleeft, zoals zij het wil.

De liefde van een man is niet zoals de liefde van een vrouw

Als een vrouw HAAR MAN heeft gekozen, dan is haar liefde vriendelijk en medelevend, onvoorwaardelijk en genereus, zorgzaam en geduldig. Deze liefde doorstaat de tand des tijds en omstandigheden, soms zelfs tegen de logica in. Een vrouw verwacht dezelfde liefde van een man in ruil voor haar. Maar de liefde van een man is niet als de liefde van een vrouw.

De liefde van een man is veel eenvoudiger en directer, en om te begrijpen of een man van een vrouw houdt, moet je drie dingen weten:

ALS EEN MAN STAAT: Aan iedereen – “kijk, dit is MIJN vrouw.”

Een liefdevolle man geeft een vrouw een bepaalde titel of status, die anderen moet informeren dat hij waarde hecht aan en trots is op ZIJN vrouw en dat hij langetermijnplannen voor haar heeft. Deze signalen zouden andere mannen moeten informeren dat al hun spelletjes of plannen voor deze dame vergeten moeten worden. Deze signalen zijn bij alle mannen bekend en ze herkennen en respecteren ze als een universele code voor “geen toegang”. Als een man een vrouw als vriend vertegenwoordigt, dan is dit wat een vrouw voor hem is en niet meer. Dit betekent dat zij niet in zijn plannen is opgenomen en dat hij geen langetermijnintenties met haar heeft.

ALS DE MAN BIEDT:

Een man zorgt voor zijn gezin en zijn dierbaren, verdient en brengt geld in huis. Als een man niet voor zijn dierbaren kan zorgen, ervaart hij een beklemmend gevoel van minderwaardigheid.

ALS EEN MAN BESCHERMT:

Dit is de aard van een man: hij moet zijn moeder, zijn vrouw, zijn kinderen beschermen en niet alleen fysiek, maar ook op een andere manier: met waardevol advies in het geval van communicatie met andere mensen, het oplossen van enkele alledaagse problemen, het uitvoeren van onveilig werk in plaats van een vrouw.

Alle drie deze dingen zouden door elke man moeten worden gedaan, als hij liefheeft.

Drie dingen die elke man nodig heeft van een vrouw

Deze drie dingen zijn steun, loyaliteit en se*s.

Vrouwen hebben veel dingen nodig, dat is hun moeilijkheid. Steve Harvey grapt dat een vrouw heel gelukkig zal zijn als ze vier verschillende soorten mannen tegelijk heeft: een oude man, een vogelverschrikker, een se*sreus en een homo.

De oude man zal financiële zekerheid creëren, warmte, rust en comfort in huis geven. De vogelverschrikker zal de vrouw en haar kinderen tegen allerlei tegenslagen beschermen. De se*sgigant zorgt op elk moment voor volledige se*s. Homo zal een vriendin zijn met wie je over alles kunt praten en niet bang hoeft te zijn voor haar als concurrent. Deze vier jongens zouden de vrouw in al haar behoeften moeten voorzien, maar het is niet bekend of ze gelukkig zal zijn.

Wat je een man niet kunt vertellen

“We moeten praten” – voor een man zijn er geen dreigende woorden van een vrouw meer. Voor hem kunnen deze woorden maar twee dingen betekenen: hij heeft iets verkeerds gedaan of, erger nog, de vrouw wil gewoon praten.

Wanneer een man spreekt, en vooral wanneer hij luistert, doet hij dat voor een specifiek doel – in de regel omwille van een of andere reden. Je ziel uitstorten, emotioneel pijnlijke dingen bespreken is niet zoals een man. Het is belangrijk voor een man om een ​​situatie te corrigeren die zijn gemoedsrust heeft verstoord, en niet alleen om van leeg naar leeg te gieten. Je kunt niet van een man verlangen dat hij psychotherapeut wordt of een vriend die zich verdiept in alle details van de ervaringen van vrouwen. Het is belangrijker voor hem om deze tijd te besteden aan het oplossen van specifieke zaken, en lege bijeenkomsten en gedachten over dingen die hij niet kan veranderen, alleen maar irriteren en hem dwingen zijn innerlijke verdediging in te schakelen. Mannen willen gewoon een probleem horen en het dan oplossen.

Waarom doen mannen wat ze doen?

Het belangrijkste: hij wil met je naar bed

Volgens Steve Harvey, wanneer een man een vrouw benadert (in een club, op een feestje, op een andere plaats in zijn vrije tijd van zijn werk), heeft hij een plan; en de essentie van dit plan is om met haar naar bed te gaan.

Als we dit plan punt voor punt bekijken, wil de man weten:

 • of de vrouw met hem wil slapen;
 • zo ja, wat zou het kosten om haar in bed te brengen?

Een man is eenvoudig in zijn verlangens, als hij een vrouw leuk vindt, gaat hij gewoon naar haar toe. Als hij niets van een vrouw nodig heeft, zal hij haar gewoon niet benaderen.

Als een vrouw denkt dat een man haar benadert om haar beter te leren kennen, vergist ze zich. Hij is niet zozeer geïnteresseerd in haar innerlijke wereld, voorkeuren of haar persoonlijkheid – hij wil gewoon weten of het mogelijk is om met haar naar bed te gaan, en de betekenis van zijn gesprek is dat hij erachter moet komen wat de “prijs” hiervan is.

Mama’s zonen

‘De moeder van mijn man voert het bevel!’ – deze verklaring is heel vaak te horen van vrouwen.

Volgens Steve Harvey zijn vrouwen die zichzelf de vraag stellen: “Met wie ben ik getrouwd: een man of de zoon van mijn moeder?”, Ongeacht de verschillende situaties in het leven, eenvoudigweg niet in staat om te concurreren met de andere vrouw – de moeder van hun man.

De auteur adviseert alle vrouwen die deze vraag stellen: “Stop met het verzinnen van excuses en geef toe dat hij een moederskindje is, want je laat hem zijn.”

Een vrouw moet regels stellen, deze aan het begin van haar relatie vermelden en ervoor zorgen dat de man zich eraan houdt.

Als een man van een vrouw houdt en degene is die ze nodig heeft, dan is hij bereid en gelukkig om te leven volgens de regels en normen die zijn vastgesteld door de vrouw van wie hij houdt. Hij is er ook van overtuigd dat het volgen van deze regels haar gelukkig zal maken. Maar als de vrouw geen normen of vereisten heeft, zal de man de regels volgen die zijn moeder heeft opgesteld. Omdat het zijn moeder was die de eerste vrouw was die bepaalde gedragsregels voor hem opstelde. Het was zijn moeder die hem vertelde wat ze wel en niet zou verdragen. Een man went aan en past zich aan de regels van zijn moeder aan, en als hij samenwoont met een andere vrouw die niet haar eigen regels heeft bepaald, zal hij uiteraard de gebruikelijke normen blijven volgen.

Er staat altijd een vrouw klaar om met hem te bedriegen

Alle vrouwen weten dit, maar ze willen het niet altijd aan zichzelf toegeven.

De realiteit is dat een man altijd het vermogen heeft om te veranderen, omdat een massa vrouwen ermee instemt zich over te geven aan een man die niet van hen is.

Soms weten deze vrouwen niet dat de man het al druk heeft, maar vaker wel dan niet weten ze dat de minnaar getrouwd is. Het is mogelijk dat deze vrouwen met een laag zelfbeeld, het is mogelijk dat ze bereid zijn te bedriegen en bedrogen te worden, maar dit is de echte stand van zaken – een man kan altijd op hun interesse rekenen. Een vrouw kan perfect zijn, of denken dat ze een perfecte echtgenote was. Ze kan zichzelf op alle mogelijke manieren fouten en tekortkomingen verwijten, maar als het verraad al is gebeurd, is het beter om zichzelf te bevrijden van het schuldgevoel voor de daden van de ontrouwe echtgenoot. Dit moet op zichzelf worden gedaan, anders kan het de vrouw schaden en haar vitaliteit verlammen.

Je moet hem ofwel toestaan ​​te vertrekken, of hem echt vergeven, zodat verder leven samen niet in een hel verandert vanwege achterdocht en schandalen. Soms moet een man alles verliezen om het verlorene te waarderen en wat het voor hem betekende.

De regel van 90 dagen: hoe krijg je respect van een man

Steve Harvey beveelt aan dat vrouwen de “90-dagen-regel” gebruiken voordat ze overgaan op een nauwere relatie, een man moet op proef worden gesteld. Tijdens deze proefperiode kunt u de volgende vragen achterhalen en krijgen:

 • HOE REAGEERT HIJ OP UW PROBLEMEN?
 • HOE STAAT UW MAN IN EEN STRESSSITUATIE?
 • HOE REAGEERT HIJ OP SLECHT NIEUWS?
 • HOE REAGEERT HIJ ALS ZE NEE TEGEN HEM ZEGGEN?

En ook om zijn gedrag in verschillende situaties en in verschillende omgevingen te zien, waarin hij zich zowel positief als misschien niet de beste kan uitdrukken.

Gevolgtrekking

In de moderne wereld worden vrouwen vaak alleen met veel problemen geconfronteerd en worden ze financieel en materieel onafhankelijk. Een zelfvoorzienende vrouw geeft niet altijd aan zichzelf toe dat ze mannelijke aandacht mist en wat de auteur noemt tekenen van de liefde van een man als een man: verklaart, voorziet en beschermt.

Laat de man voor je zorgen, want als hij de twee van de drie hoofdcomponenten die de mannelijke essentie vormen – voorziening en bescherming, niet kan realiseren, dan zal hij zijn liefde voor een vrouw niet kunnen uiten. Hij zal gewoon met een vrouw slapen en haar verlaten.

De behoefte om zich door een vrouw nodig te voelen, betekent veel voor een man, omdat het hem in staat stelt zichzelf als man te realiseren.

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram marketing

https://marketingbook.shop