Gin Tonic en Cholera
Image default
Aanbiedingen

5 unieke kerstgeschenken voor hem

5 unieke kerstgeschenken voor hem

Winkelen voor de speciale man in je leven kan moeilijk zijn. Je wilt iets vinden dat zowel gedenkwaardig als praktisch is, iets dat hem laat zien hoeveel je om hem geeft. Stap dit jaar eens weg van het stropdassenrek en probeer een van deze unieke cadeaus voor hem!

 

Een op maat gemaakt overhemd

Klaagt je man altijd over hoe een confectieshirt nooit goed past? Geef hem dan een op maat gemaakt overhemd van zijn favoriete kleermaker cadeau. Zo ziet hij er altijd op zijn best uit – en dat heeft hij aan jou te danken!

 

Een maandelijks abonnement

Is je man een foodie? Een fitnessfanaat? Een wijnkenner? Wat zijn interesses ook zijn, er is vast en zeker een maandelijkse abonnementsbox die perfect bij hem past. Met dit cadeau zal hij telkens aan je denken als hij gaat zitten om van zijn nieuwste magazines te genieten. 

 

Een gepersonaliseerd nachtkastje 

Heeft je man de gewoonte om zijn portemonnee, sleutels en telefoon overal te laten liggen? Help hem georganiseerd te blijven met een gepersonaliseerd nachtkastje. Zo weet hij altijd waar zijn spullen zijn als hij ze nodig heeft en hoef jij nooit meer op zoek naar zijn zoekgeraakte spullen!

   

Een gegraveerde sigarenhumidor 

Voor de sigarenliefhebber in je leven is een gegraveerde sigarenhumidor een luxueus en praktisch cadeau dat zijn sigaren jarenlang vers en lekker houdt. En met een eigen gravure wordt het zeker een uniek stuk dat hij voor altijd zal koesteren.

 

Als je in de kerstsfeer wilt blijven

Ben je op zoek naar een cadeau voor hem, maar wil je in de kerstsfeer blijven? Dan is een kerst boxershort misschien wel wat voor hem! Met deze grappige, comfortabele boxershort komt hij de kerst gegarandeerd door.

Winkelen voor een geschenk voor hem niet moeilijk te zijn. Met een van deze unieke geschenken, bent u zeker om iets dat hij zal houden en gebruiken voor de komende jaren te kiezen. Fijne kerst!

 

https://www.underweardistrict.nl/