Gin Tonic en Cholera
Image default
ZZP

Werkoveralls en werkkleding bij Workwear24

Werkoverall bestellen bij Workwear24

Voor de beste bescherming op het werk ga je voor een werkoverall van Workwear24. Deze overalls bieden namelijk een volledige bescherming van het lichaam onder speciale omstandigheden. Zo zijn onze waterdichte overalls en regenoveralls super geschikt voor mensen die werken in de offshore, zeevaart of visserij. Maar ze zijn ook ideaal te gebruiken bij grote infra projecten en onderhoudswerkzaamheden aan wegen, bruggen, waterleidingen en aquaducten. Juist wanneer het hard begint te regenen en de werkzaamheden wél door moeten gaan, biedt een regenoverall uitkomst. Bij Workwear24 verkopen we daadwerkelijk winddichte overals van Hydrowear en Elka Rainwear.

Al onze regenoveralls zijn conform EN 343 klasse 3/1 en dat betekent dus 100% waterdicht!

Waarom kiezen voor waterdichte werkoveralls?

Waterdichte kleding van ELKA en Hydrowear komen uit de offshore en visserij. Waarom? Omdat deze professionals als geen ander te maken hebben met water in hun werkomgeving. ELKA en Hydrowear hebben goed geluisterd naar de wensen van professionals uit het vakgebied en zodoende een uitstekend werkpakket en collectie samengesteld die betaalbaar is, veilig en volledig waterdicht.

Innovatie is ook enorm belangrijk aandachtspunt van deze topmerken. Door continu te zoeken naar nieuwe materiaal kan er nog betere bescherming geboden worden tegen de weersomstandigheden. Aan functionele eigenschappen wordt ook gedacht, zoals slimme opbergvakken, ingebouwde capuchons die stand houden tijdens harde windvlaggen, dubbele binnenvoering voor perfecte isolatie en meer van dit soort slimmigheden. Het doel is comfort en praktische oplossingen te combineren voor een perfect eindresultaat.

Beschermende werkkleding tegen scherpe prijzen

Ondanks dat volledig waterdichte overall kleding kostbaar is, kunnen wij bij Workwear24 blijvende scherpe tarieven aanhouden. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide partnernetwerk hebben wij strategische inkoopkanalen kunnen werven om zodoende hoogwaardige werkkleding aan te kunnen bieden tegen zeer scherpe tarieven. We kunnen zelfs de meeste kledingstukken aanbieden vanaf 1 stuk. Dit is vooral erg handig voor ZZP’ers en kleine MKB bedrijven.

Naast overalls kun je ook bij Workwear24 terecht voor uitstekende waterdichte regenjacks en werkbroeken die waterproof zijn. En voor je voeten verkopen we zelfs waterdichte werkschoenen. Er is dus geen excuus meer om nat te worden, want we hebben alles in huis om je een comfortabele en vooral droge werkdag te bieden.

Waarom werkkleding kopen bij Workwear24

Er zijn natuurlijk vele aanbieders op het internet van werkkleding. Workwear24 onderscheid zich door de beste kwaliteit kleding te verkopen in combinatie met persoonlijk advies en service. We verkopen aan elke organisatie ongeacht omvang. Bij Workwear24 bieden we gratis verzending vanaf €45,- excl. btw in Nederland.

Het is ook mogelijk om je werkkleding te laten voorzien van bedrukking of borduren. Dit geeft werkkleding een luxe uitstraling en biedt de mogelijkheid om kleding juist in te zetten als marketinginstrument. Werkkleding met logo geeft vertrouwen en bied de kans om onderscheidend op te treden in de markt. Bespreek gerust de mogelijkheden en stel je vraag per mail via info@workwear24.nl of vaag vrijblijvend een offerte aan.

https://www.werkkleding-workwear24.nl/