Gin Tonic en Cholera
Image default
Groothandel

Tarwegrassap: waarom is dat nu zo goed voor u?

Heeft u al van tarwegrassap gehoord? Dit is dé superfood waarin u een heel scala aan voordelen aantreft. Wanneer u uzelf gezond en fit wilt voelen, dan is het zeker een goed idee om eens nader kennis te maken met tarwegrassap. Hierbij wordt wel aangeraden om dit sap te kopen bij een ervaren aanbieder, zoals Biosfeer Groede, die garantstaat voor een maximale kwaliteit. Hier leest u waarom deze sap nu zo goed voor u is.

Tarwegrassap wordt gezien als ‘levend voedsel’

Tarwegras is een echt natuurproduct. Het groeit, dus het leeft en daarom wordt er ook wel gesproken over ‘levend voedsel’ als het over tarwegrassap gaat. Tarwegras zit vol met een krachtige combinatie van voedingsstoffen die zich uiterst nuttig maken voor uw gezondheid. Het heeft veel therapeutische voordelen en staat bekend als complete voeding. De uitgebreide combinatie van vitamines en voedingsstoffen maken tarwegras tot een uitzonderlijke keuze om uw welzijn te verbeteren. Het heeft antioxiderende, antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. Daarnaast bevat het sap vitamine A, C, E, K en B-complex.

Verse sap of ingevroren tarwegrassap

Kortom: er zitten een hoop voordelen aan tarwegrassap. Hierbij is het uiteraard wel van belang dat het tarwegras van de beste kwaliteit is, zoals het tarwegras dat afkomstig is van Biosfeer Groede. Deze partij teelt het tarwegras zelf, in de volle Zeeuwse grond, in een speciaal ontworpen kas. Hierbij wordt van een eigen bio-substraat gebruik gemaakt. Na de oogst wordt het tarwegras direct geperst en is het verse sap klaar om te nuttigen. Later nuttigen is ook mogelijk. Hiervoor wordt een techniek voor supersnel invriezen toegepast, waardoor alle belangrijke nutriënten goed behouden blijven. Daarnaast zit in tarwegras onder meer ook:

  • 17 aminozuren
  • calcium
  • chlorofyl
  • eiwitten
  • enzymen
  • fytonutriënten
  • ijzer
  • magnesium

Bezoek de website van de expert

Heeft u interesse in de aanschaf van tarwegrassap? Bezoek dan de website van Biosfeer Groede en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Maak dan gebruik van de contactmogelijkheden op hun website.

https://www.biosfeer-groede.com/