Gin Tonic en Cholera
Image default
Architectuur

Serbo Nijverdal

Als je extra ruimte nodig hebt is het vaak een goede optie om een tuinkamer te laten want van deze ruimte kun je alles maken. Je kunt een tuinkamer tot een slaapkamer, woonkamer of werkkamer maken. Het is maar wat je nodig hebt en hiervoor kun je terecht bij serbo Nijverdal.

Veel mensen kloppen bij serbo Nijverdal aan omdat ze projecten al heel snel kunnen opleveren. In heel Nederland zijn er maar een paar bedrijven die op korte termijn tuinhuizen kunnen opleveren. Door de unieke werkwijze is serbo Nijverdal een van deze bedrijven in Nederland. De kwaliteit van het werk leidt er ook niet onder omdat ze altijd nauwkeurig werken.

Het geheim is gebruiken van prefab onderdelen. Dit zijn onderdelen dat al van tevoren gemaakt zijn en dit is dan ook mogelijk bij een tuinhuis. Sommige delen zijn bij een tuinhuis allemaal gelijk en het bedrijf kan hier dus al honderden van maken. Wanneer er een opdracht binnen komt worden deze onderdelen opgehaald en op locatie samen met de rest van het tuinhuis gebouwd. Zo is het voor serbo Nijverdal mogelijk om al heel snel een tuinhuis te bouwen.