Gin Tonic en Cholera
Image default
Winkelen

Pakketbrievenbus kopen bij 1001sloten

Een pakketbrievenbus is een brievenbus waarin je pakket kunnen worden gestopt. Zo bespaar je jezelf de moeite om altijd thuis te blijven. Een pakketbrievenbus wordt veilig met slot en code dicht gemaakt zodat derden er niet zomaar bij kunnen.

Voor gebruikers die vaak de hele dag niet thuis zijn, is het een uitweg om toch pakketten te kunnen laten leveren. Met een simpele code kunnen bezorgers gemakkelijk en snel pakketten bij je thuis afleveren. 

Een pakketbrievenbus brengt efficiëntie

Een pakketbrievenbus is in allerlei situaties uitermate geschikt. Zo is het niet alleen voor pakketbezorgers een fijne tool om sneller te kunnen leveren, maar zorgt het er ook voor dat zij minder pakketten niet kunnen afleveren. Daarnaast hoef je zelf niet meer de deur te openen als het al donker is.

Zo zijn er dus een tal aan positieve punten voor de pakketbrievenbus. Je kunt de pakketbrievenbus van Burgwachter ook combineren met een normale bijpassende brievenbus. Zo kun je zowel pakketten als normale post ontvangen en ziet het er visueel ook erg net uit. 

Een pakketbrievenbus bestellen van 1001sloten

1001sloten is de online slotenspecialist. Hierbij wordt ook de link gelegd naar pakketbrievenbussen. Vanuit het merk Burgwachter is er een slimme ontwikkeling gekomen in de pakketbrievenbussen. Je hebt nu de mogelijkheid om meerdere bezorgers de pakketten te laten afgeven doormiddel van de code. 

Door de code aan de bezorgers te geven, kan de kluis meerdere keren per dag worden geopend. De pakketbrievenbussen zijn tevens sterk gemaakt. Zo kan de “kluis” niet zomaar even worden opengemaakt. Bij 1001sloten bestel je veilig in de online webshop. Daarnaast kunnen de specialisten van 1001sloten je adviseren in welke pakketbrievenbus het beste bij jou past.

http://www.1001sloten.nl