Gin Tonic en Cholera
Image default
Kinderen

Op zoek naar kinderopvang of een peuterspeelzaal in Zandvoort?

Woont u in of nabij Zandvoort en bent u nog op zoek naar een kinderdagopvang of peuterspeelzaak voor uw kind(eren)? Dan bent u bij kinderopvang Ducky Duck en peuterspeelzaal Rakker in Zandvoort op het juiste adres! Hoogwaardige kinderopvang Ducky Duck biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderen kunnen geheel verzorgd de wereld verkennen, terwijl u als ouder onbezorgd ergens anders bezig kunt zijn. Peuterspeelzaak Rakker is speciaal voor kinderen die niet naar de kinderopvang gaan, maar toch graag vriendjes en vriendinnetjes willen maken.

Over de kinderopvang in Zandvoort

Kinderdagverblijf Ducky Duck is al sinds 1994 een begrip in de buurt van het Noord-Hollandse Zandvoort. Oorspronkelijk was Ducky Duck een klein kinderdagverblijf, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een kindercentrum in een multifunctioneel gebouw, waarin naast de kinderopvang ook nog twee basisscholen en een bibliotheek gehuisvest zijn. Het doel van de kinderopvang in de buurt van Zandvoort is om in een vertrouwde en veilige omgeving opvang en begeleiding te bieden aan kinderen. Hierbij staan warmte, persoonlijke ontwikkeling, sociale ontwikkeling en regelmaat centraal staan. Daarnaast stelt kinderdagverblijf in hoge eisen aan de kwaliteit van de opvang. De leidsters zijn allemaal gediplomeerd en ondergaan jaarlijks een GGD-inspectie. Daarnaast beschikt Ducky Duck over een oudercommissie, waarin zowel ouders van het kinderdagverblijf als de ouders van de buitenschoolse opvang in vertegenwoordigd zijn.

Over peuterspeelzaal Rakker in Zandvoort

Gaat uw kind niet of bijna niet naar de kinderopvang, maar wilt u graag dat uw kind in contact komt met leeftijdsgenootjes? Dan is peuterspeelzaal Rakker de oplossing, want zo kan uw kind toch nog in contact komen met leeftijdsgenootjes. Dit is voor uw kind de ideale plaats om de wereld te verkennen en vriendjes en vriendinnetjes te maken. Daarnaast kan uw kind alvast wennen aan een wat schoolsere structuur, zodat de stap naar de bassischool niet zo heel groot is. Alle activiteiten op de peuterspeelzaal zijn ontwikkelingsgericht en worden op een kindeigen en speelde manier aangeboden. De peuterspeelzaal is niet gelinkt aan één specifieke basisschool, uw kind kan na de peuterspeelzaal gewoon doorstromen naar iedere gewenste bassischool.

Meer weten over Ducky Duck of Rakker?

Wilt u meer weten over kinderopvang Ducky Duck of peuterspeelzaal Rakker in de omgeving van Zandvoort? Of wilt u eerst een bezoekje brengen aan de opvang of speelzaal, voordat u uw kind inschrijft? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding zodat u eerst rustig kunt komen kijken. Of wilt u uw kind meteen inschrijven bij Ducky Duck? Vul dan inschrijfformulier op de website van Ducky Duck in en u hoort snel iets van een medewerker!

http://www.duckyduck.nl/