Gin Tonic en Cholera
Image default
Entertainment

Mogelijkheden festival tent verhuur

Zet de tent alvast op zodat het feest kan beginnen. Festival tent verhuur voorziet je van een fraaie tent, waarbij kwaliteit en veiligheid bovenaan staan om jouw feest of festival te laten slagen. Bekijk de opties op de website, want een festivaltent is niet zomaar een tent en er zijn verschillende uitvoeringen. De juiste tent kiezen bij het evenement.

–          De pagodetent (herkenbaar aan de punt, ook wel punttent genoemd) geschikt voor tuinfeesten, bruiloften, festivals, beurzen.

–          De aluhal een samenstelling van aluminium en hal, geschikt onder andere als EHBO tent, voor een bedrijfsfeest.

–          De stretchtent te gebruiken als loungeplek, voor een bedrijfsborrel, een festival. Een flexibele tent voor elk evenement en op elke plek te plaatsen.

Veel meer soorten en voorbeelden waarvoor de tenten worden gebruikt bezoek je de website.

T en D festival tent verhuur

Medewerkers adviseren je graag bij de keuze van de juiste tent. T en D festival tent verhuur zit door heel Nederland, dus ook bij jou in de regio. De opslag van hetgeen er wordt verhuur zit in Den Haag. Een klein maar zeer gedreven team zorgt ervoor dat er op tijd de juiste tent bij je wordt geplaatst. Kwaliteit en veiligheid staan op de eerste plaats.

Het team is VCA gecertificeerd en het materiaal voldoet aan de Europese regels. Je kunt daarbij onder andere denken aan brandwerend tentdoek. Er wordt ook altijd rekening gehouden met de weersomstandigheden, zoals het extra stevig bevestigen van de tenten bij slecht weer. Benieuwd geworden? Vraag geheel vrijblijvend via de website een offerte aan of advies op maat.