Schoonmaakprogramma op maat voor u gemaakt

Op zoek naar u een schoonmaakbedrijf in Tilburg of een schoonmaakbedrijf in Den Bosch? Hofkens HIG heeft een uitgebreid dienstenpakket. Hofkens HIG verzorgd schoonmaakwerkzaamheden bij allerlei bedrijven door het hele land. Gaat het nu gaat om reguliere schoonmaak of schoonmaak in de industrie: bij ons kunt u terecht voor een schoonmaakprogramma op maat gemaakt. Samen bepalen wat voor u bedrijf belangrijk is en kijken we samen wat voor nodig is om aan deze wens te kunnen voldoen. U heeft bij Hofkens de keuze om te kiezen uit periodieke of dagelijkse schoonmaak. 

24/7 service van Hofkens HIG

Hofkens HIG biedt als schoonmaakbedrijf in Tilburg en schoonmaakbedrijf in Den Bosch naast alle schoonmaakdiensten ook een 24/7 calamiteitenservice. Dit houdt in dat wij dag en nacht voor u klaar staan. Want sommige noodgevallen zoals lekkende WC kunnen niet tot de volgende dag wachten en moet direct actie ondernomen worden. Bent u nieuwsgierig naar deze service? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en zij helpen u graag verder. 

De verschillende diensten van Hofkens HIG

Het grootste voordeel van Hofkens HIG is dat u alle schoonmaakwerk onder één dak heeft. De Allesreinigers van ons zijn zowel inzetbaar zijn voor reguliere schoonmaak in Tilburg als de reguliere schoonmaak in Den Bosch. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in zowel industriële schoonmaak als in sanitaire reiniging. Bij ons kunt u terecht voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Zo biedt Hofkens HIG divers dienstenpakket op maat aan. Zoekt u een schoonmaak partij in Tilburg voor de reiniging van uw trappenhuis? Of zoekt u een schoonmaakbedrijf in Den Bosch.

https://hofkenshig.nl/