Gin Tonic en Cholera
Image default
Telefonie

Een uitstekende iPhone 12 leasen tegen een eerlijk tarief

Swapphone? Ja, Swapphone. Steeds meer mensen kloppen aan bij deze lease-iPhone aanbieder. Je hebt er de keuze uit verschillende modellen die de afgelopen jaren door Apple gelanceerd zijn. De allernieuwsten zitten er ook tussen. De telefoons blijven eigendom van Swapphone; jij kunt een iPhone 12 huren. Deze constructie levert jou als klant veel voordelen op:

-is er sprake van een mankement aan het toestel of de software, dan lost Swapphone het direct voor je op;

-in het geval van onherstelbare schade of diefstal zorgt Swapphone per direct voor een vervangend toestel;

-je betaalt een vast bedrag per maand; financieel gezien weet je precies waar je aan toe bent;

-als je een ander toestel wilt, mag je kosteloos swappen. Dit houdt in: de oude telefoon inleveren en een nieuwe uitzoeken.

Sinds kort levert Swapphone ook Samsungs. Deze modellen kun je leasen: Galaxy S8+, S9+, S10, S10+, S20 5G, S20+ 5G. Een oplader krijg je er gratis bij geleverd. Net als een hoesje en een screenprotector. Voor zowel iPhones als Samsungs geldt dat het om gloednieuwe of bijna nieuwe telefoons gaat. Ze zijn prima in orde en werken perfect. Ben je toch niet helemaal tevreden over Swapphone dan kun je na de eerste drie maanden al opzeggen. Je zit dus niet vast aan een lang en bindend contract.  

Lease een smartphone en bespaar geld

Misschien vind je het een hele stap: kiezen voor een Samsung Galaxy S20 of een iPhone 12 lease model.  Toch past het helemaal bij deze tijd. Muziek kopen we al een aantal jaar niet meer. We nemen een abonnement op een streamingsdienst en luisteren voortaan altijd en overal naar onze favoriete nummers. Hebben we een scooter nodig? We regelen ‘m via een app. In steeds meer steden zie je jongeren op een Go Sharing of Felyx rijden. Waarom dan niet een telefoon huren? Naast alle service die je krijgt en het geld dat je bespaart, lever je met een leasetelefoon ook een bijdrage aan het milieu. Mede dankzij jou worden er minder smartphones weggegooid en hoeven er minder nieuwe gemaakt te worden.

https://swapphone.nl/