Gin Tonic en Cholera
Image default
Eten en drinken

De Kommensaal in Duiven

Restaurant

De Kommensaal is een restaurant in Duiven. Het wordt ook wel de huiskamers van de Liemers genoemd. Een plek waar het mogelijk is om eventjes tot jezelf te komen en te genieten van de keukengerechten. De locatie is perfect voor de omgeving van Duiven, Zevenaar, Arnhem, Westervoort of Velp. De ambitie die wij hebben is het bezoek van onze gasten een mooie herinnering te maken, of je nou met je gezin, vrienden of bedrijf bent, wij staan voor je klaar. Iedereen is van harte welkom in onze ‘huiskamer’.

Het draait bij ons allemaal om de keuken. Bijvoorbeeld de lunch op ons gezellige terras dat evenveel aandacht krijgt als en luxe diner in ons prachtige restaurant. Wij maken van onze gerechten heerlijke gerechten louter gemaakt van verse steekproducten. Rechtstreeks en vers van het land, wat het seizoen afhankelijk maakt. Dit proef je gelijk!

Nevenactiviteiten

Naast onze overheerlijke etensgelegenheden bieden wij ook nog andere dingen aan. Zo kunt u trouwen in de Kommensaal. Wij beschikken over verschillende grote zalen waar alles gehouden kan worden; van ceremonie tot het laatste rondje. Niet alleen trouwfeesten kunnen hier gegeven worden, maar elk ander soort feest ook. Wij passen de ruimte(n) aan op uw wensen! Het enige wat in de handen van de klant ligt is dat die moet genieten en zijn zorgen even achter moet laten terwijl wij het een dagje voor je overnemen.

Geïnteresseerd?

Bent u nou geïnteresseerd in een dagje jezelf te verwennen met de lekkerste hapjes en het leukste personeel? Klik dan hier en zorg voor uw perfecte rustdag!