Een goede koffiemachine is onmisbaar in iedere kantine. Zeker als u weet dat maar liefst 82 procent van werkend Nederland een goede kop koffie zeer belangrijk vindt om de dag goed te beginnen. Goede resultaten beginnen bij een goede productieve sfeer en een fijne werkomgeving. Daar is een goede kop koffie zeker een goed voorbeeld van. Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Benieuwd naar welk apparaat bij uw werkomgeving past? Wij vertellen het u.

Welke soorten koffiebonen zijn er?

Heeft u het juiste apparaat gevonden? Denk dan ook nog aan de bonen. Die zorgen namelijk voor de intense smaak. De meest gebruikte soorten koffie zijn Robuusta en Arabica. De Arabica boon is groter en heeft een andere kleur dan de Robusta. Robusta bonen maken over het algemeen meer cafeïne aan dan Arabica bonen. Toch zit het allergrootste verschil hem tussen de smaak. Smaak is erg persoonlijk. U kunt Arabica- en Robusta bonen met elkaar mengen naar eigen smaak. Zo creëert u een lekkere bak koffie, maar wel helemaal naar eigen wens. Toch zijn de Arabica bonen veruit de populairste bonen in Nederland. Daarom verkoopt Deac biologische Arabica bonen voor uw professionele koffiemachine op het werk. Van Organico en Royal Dutch Espresso, tot Twents Koffie, u kunt kiezen tussen veel soorten bonen.

Wat voor machine op het werk?

Thuis genieten we van ons eigen ritueel en kopen we kwaliteitskoffie. Op het werk moeten veel mensen het doen met een kartonnen bekertje en waterige koffie. Dé perfecte koffiemachine op het werk? Die bestaat helaas niet. Voor ieder bedrijf is het van belang om te kijken naar de wensen en behoeften van het bedrijf en het aantal werknemers. Deac denkt graag met u mee wanneer het gaat om koffie op het werk. We doorlopen een fijne lijst om tot de juiste keuze koffiemachine op het werk te komen. Deac Koffie Experts is specialist op het gebied van koffiemachines van topmerken in combinatie met verschillende koffie- en thee concepten. Hierdoor komen we samen tot de beste conclusie. De checklist die Deac hanteert voor de beste keuze koffiemachine op het werk, bestaat uit de volgende punten: bonen, instant of fresh brew, lekkere verse melk of topping en het aantal medewerkers. Zo maken wij het voor u gemakkelijk om de juiste keuze te maken.

Het is steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij alle wensen. Meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u misschien weten welk apparaat bij uw bedrijf past? Neem een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/