Het nut van apps, websites en e-commerce

De digitale wereld om ons heen versnelt in een razendsnel tempo. Ieder dag worden nieuwe technieken ontwikkelt om processen sneller, makkelijker, efficienter en gebruiksvriendelijker te laten verlopen Van geavanceerde Robotica tot de ontwikkeling van steeds kleinere nano-computerchips tot het punt dat de wet van Moore niet meer standhoudt. Met de komst van de slimme mobiele telefoon is ook ons leven compleet veranderd. Dankzij de duizenden ( zo niet miljoenen ) applicaties die we kunnen gebruiken op de hebben we met 1 druk op de telefoon toegang tot;

 • medische gegevens
 • bankgegevens
 • social media
 • telefoon en email
 • chat en video gesprekken
 • domotica
 • en nog veel meer…

Als bedrijf kan het erg lastig zijn al deze ontwikkelingen bij te benen. Zoveel facetten dien je tegelijkertijd aandacht te geven. Van de marketing tot de software applicaties binnen je organisaties. Het kiezen van wel of geen e-commerce voor jouw bedrijf, of het toch ervoor kiezen om te werken op de achtergrond als een fabrikant of groothandel. Keuzes, keuzes, keuzes. Gelukkig is er APPelit die je kan helpen bij het maken van de juiste app & sofware design en keuzes voor de toekomst van jouw organisatie.

Applicatie-, en software ontwikkelaar mét een neus voor strategie

APPelit is wellicht een vreemde eend in de bijt. Als software ontwikkelaar is onze core business het ontwikkelen van maatwerk software voor ieder type organisatie. Ingenieursbureaus, maakindustrie, groothandel, marketing, ERP, CRM… you name it, we built it. Maar bij APPelit denken we ook verder en kijken we naar de toekomst van jouw organisatie. Wat zijn je doelen, missie en waar wil je staan over 10 jaar. Alleen door dat helder in kaart te brengen kunnen wij de juiste software oplossingen ontwikkelen met een doordacht plan.

Onze ontwikkel trajecten zijn doorgaan langdurig en dat is logisch. We bouwen complexe software dat perfect moet functioneren voor onze opdrachtgevers, maar ook voor de klanten van onze opdrachtgevers, de eindgebruiker. Daarom inventariseren we bij iedere complexe opdracht volgens een bewezen 4 stappenplan. Deze is als volgt:

 1. Cliff: Uw idee of plan voor de organisatie goed in beeld
 2. Bridge: Op een rij waar u naartoe wilt en welke hobbels er zijn
 3. Jump: Opzet van plan, ontwerp, taakverdeling en verdienmodel
 4. Fly: Marketing, tussentijdse controles, bijsturing van plannen & onderhoud

Kortom: Overweeg je de overstap naar nieuwe software? Of wil je een app laten ontwikkelen met de kosten transparant in kaart? Waar begin je en wat is belangrijk. En wat zijn de risico’s? Maak daarom een afspraak met APPelit voor een kennismaking om de volgende stap tezetten.

De basis van online marketing: een goede website

Welk online marketing kanaal je ook kiest, zonder een goede basis zul je geen succes boeken. Daarom adviseert en begeleid APPelit je bij het opzetten van de basis en dat is een website of, in geval van e-commerce, een webshop. Hoe zal de website zich verhouden ten opzichte van jouw concurrenten? De 1e stap is om daarom een goede concurrentie onderzoek te doen. Is een site of shop überhaupt wel zinvol? Als deze vraag met een ‘ja’ is beantwoord kun je pas gaan denken aan zaken als;

 • Uitstekende gebruikersgemak voor iedere doelgroep
 • Hoge pagespeed voor een soepel webervaring
 • Goed geoptimaliseerd voor Google (SEO en SEA)
 • Ontwikkeld in een goed onderhouden en veilig CMS systeem
 • Duidelijk leesbaar en zichtbaar met goede call-to-actions
 • Mobile first webdesign

Online aankopen nemen ieder jaar toen, omdat steeds meer mensen online iets bestellen. Zelfs de normale supermarkt, de meest traditionele offline verkooppunt, is langzaam bezig om ook online zich te manifesteren en boodschappen online aan te bieden met bezorging aan huis. E-commerce is een groeiende markt en biedt vele voordelen als je deze stap wenst te zetten. Wil je dit doen, laat je dan eerst deskundig informeren door de specialisten van APPelit. Zo bouwen we magen webshop 2.0 op maat.

https://www.appelit.com/